English E-mail

DR. IGOR ČUPKOVIĆ PREZENTIRAO DVA POSTERA NA 20. SVJETSKOM NEUROLOŠKOM KONGRESU U MAROKU

Od 12-17.  studenog 2011. godine u Marakešu, Maroko održan je 20. Svjetski neurološki kongres.

Kongres je održan u organizaciji Svjetske Federacije Neuroloških Društava i Marokanskog Neurološkog društva. Na kongresu je sudjelovalo 3200 neurologa iz 120 zemalja svijeta te su prikazana najsuvremenija dostignuća iz područja dijagnostike i liječenja različitih neuroloških bolesti i poremećaja.

Na kongresu su prikazana dva postera  dr.Igora Čupkovića i dr.Denisa Čerimagića s neurološkog odjela Opće bolnice Dubrovnik pod naslovima „Myasthenia gravis and Epilepsy“ i „Ischemic Stroke with Essential Thrombocythemia and Anabolic Steroid Abuse“.

Uz navedene postere hrvatska neurologija je na kongresu bila zastupljena i s
4 postera neurologa s Klinike za neurologiju KBC „Rebro“, Zagreb i  2 postera neurologa s Klinike za neurologiju KBC „Sestre milosrdnice“, Zagreb.JOINT MEETING CEESS & CROATIAN STROKE SOCIETY HIGHLIGHTS IN STROKE
Od 06-08. studenog 2014. u Zagrebu će se održati „Joint meeting Central and Eastern Stroke Society & Croatian Stroke Society – Highlights in Stroke“.
ZAHVALA GOSPODINA HOLMESA ODJELU ZA OFTALMOLOGIJU OB DUBROVNIK
Gospodin Kenneth J. Holmes uputio je pismo zahvale Odjelu za oftalmologiju OB Dubrovnik, koje prenosimo u cijelosti.
ZAHVALA GOSPOĐE BARDEEN GRAY ODJELU ZA NEUROLOGIJU OB DUBROVNIK
Gđa. Bardeen Gray uputila je pismo zahvale djelatnicima Odjela za neurologiju OB Dubrovnik, koje prenosimo u cijelosti.
ZAHVALA GOSPODINA BOŽA LUČIĆA ODJELU ZA PULMOLOGIJU I IMUNOLOGIJU OB DUBROVNIK
Gospodin Božo Lučić mailom je uputio zahvalu djelatnicima Odjela za pulmologiju i imunologiju OB Dubrovnik, koju prenosimo u cijelosti:
POČELA NASTAVA PRVE GENERACIJE DIPLOMSKOG STUDIJA „KLINIČKO SESTRINSTVO“ I VEĆ SEDME GENERACIJE STUDENATA PREDDIPLOMSKOG STUDIJA „SESTRINSTVO“ SVEUČILIŠTA U DUBROVNIKU
Dana 16. listopada 2014.godine u Nastavnom centru OB Dubrovnik započela je s nastavom I generacija studenata sveučilišnog stručnog diplomskog studija  „KLINIČKO  SESTRINSTVO“ Sveučilišta u Dubrovniku. U I semestar akademske godine 2014/2015. upisano je 16 studenata koji su prošli ispitni rok.

Opća bolnica Dubrovnik - Adresa: Dr. R. Mišetića b.b., 20000 Dubrovnik - Telefon: +385-20-431-777, - fax : +385-20-426-149 Email : uprava@bolnica-du.hr