English E-mail

DR. IGOR ČUPKOVIĆ PREZENTIRAO DVA POSTERA NA 20. SVJETSKOM NEUROLOŠKOM KONGRESU U MAROKU

Od 12-17.  studenog 2011. godine u Marakešu, Maroko održan je 20. Svjetski neurološki kongres.

Kongres je održan u organizaciji Svjetske Federacije Neuroloških Društava i Marokanskog Neurološkog društva. Na kongresu je sudjelovalo 3200 neurologa iz 120 zemalja svijeta te su prikazana najsuvremenija dostignuća iz područja dijagnostike i liječenja različitih neuroloških bolesti i poremećaja.

Na kongresu su prikazana dva postera  dr.Igora Čupkovića i dr.Denisa Čerimagića s neurološkog odjela Opće bolnice Dubrovnik pod naslovima „Myasthenia gravis and Epilepsy“ i „Ischemic Stroke with Essential Thrombocythemia and Anabolic Steroid Abuse“.

Uz navedene postere hrvatska neurologija je na kongresu bila zastupljena i s
4 postera neurologa s Klinike za neurologiju KBC „Rebro“, Zagreb i  2 postera neurologa s Klinike za neurologiju KBC „Sestre milosrdnice“, Zagreb.ODRŽANA RADIONICA “SUSTAV PRAĆENJA KVALITETE ZDRAVSTVENE ZAŠTITE”
11. rujna  2014. u dvorani Hrvatskog liječničkog zbora u Zagrebu održana je radionica “Sustav praćenja kvalitete zdravstvene zaštite”. Radionicu je organizirala Agencija za kvalitetu i akreditaciju u zdravstvu.
Likovna kolonija Trnovica donirala slike za Odjel palijativne skrbi
Dubrovačka Opća bolnica dobila je donaciju slika Likovne kolonije Trnovica. Donacija je namijenjena Odjelu za palijativnu skrb, a donirane slike je jutros zamjeniku sanacijskog upravitelja Opće bolnice Dubrovnik, Baldu Božoviću dodijelio umirovljeni novinar, pjesnik i književnik Mato Jerinić.
ODRŽAN SVJETSKI KONGRES NEUROTERAPIJE
Od  04-07.09.2014. u Baselu, Švicarska održan je „World Congress on NeuroTherapeutics“.
ZAHVALA GOSPOĐE IVANE NOVAK ŽIVKOVIĆ ODJELU ZA INFEKTOLOGIJU
Ovo sam ljeto boraveći u Gradu kao turist preboljela dvije upale pluća; jedna je liječena tijekom pet dana boravka na Infektološkom odjelu vaše bolnice, a druga na istom odjelu ambulantno.
Zahvala obitelji Krampus, Golubović i Mulić Odjelu palijativne skrbi

U vrijeme kada se opraštamo od svojih najmilijih svaka lijepa riječ i pomoć više je nego dobrodošla.

U našem slučaju bilo je to opraštanje od naše sestre Luce Krampus koja je ležala na Odjelu palijativne skrbi u vašoj  bolnici.

Opća bolnica Dubrovnik - Adresa: Dr. R. Mišetića b.b., 20000 Dubrovnik - Telefon: +385-20-431-777, - fax : +385-20-426-149 Email : uprava@bolnica-du.hr