English E-mail

DR. IGOR ČUPKOVIĆ PREZENTIRAO DVA POSTERA NA 20. SVJETSKOM NEUROLOŠKOM KONGRESU U MAROKU

Od 12-17.  studenog 2011. godine u Marakešu, Maroko održan je 20. Svjetski neurološki kongres.

Kongres je održan u organizaciji Svjetske Federacije Neuroloških Društava i Marokanskog Neurološkog društva. Na kongresu je sudjelovalo 3200 neurologa iz 120 zemalja svijeta te su prikazana najsuvremenija dostignuća iz područja dijagnostike i liječenja različitih neuroloških bolesti i poremećaja.

Na kongresu su prikazana dva postera  dr.Igora Čupkovića i dr.Denisa Čerimagića s neurološkog odjela Opće bolnice Dubrovnik pod naslovima „Myasthenia gravis and Epilepsy“ i „Ischemic Stroke with Essential Thrombocythemia and Anabolic Steroid Abuse“.

Uz navedene postere hrvatska neurologija je na kongresu bila zastupljena i s
4 postera neurologa s Klinike za neurologiju KBC „Rebro“, Zagreb i  2 postera neurologa s Klinike za neurologiju KBC „Sestre milosrdnice“, Zagreb.Koncert Ljubavi za kupnju Fibroscana

Koncert Ljubavi za kupnju Fibroscana - ultrazvučnog uređaja za Opću bolnicu Dubrovnik, održat će se dana 28.10.2016. godine u Revelinu s početkom u 21 h.

SPEKTAKULARNA VEČER PUNA IZNENAĐENJA: Na humanitarnoj večeri skupljeno 62 150 kuna za aparat FibroScan

Gala večerom na temu ‘Land Of Legends Theme Park’ završen je ovogodišnji Good Food Festival.

21. KONGRES NEUROPEDIJATARA MEDITERANA

 

21. KONGRES NEUROPEDIJATARA MEDITERANA
DUBROVNIK
19 - 22 listopada 2016.
Hotel Valamar Lacroma Dubrovnik

DONACIJA GRADA DUBROVNIKA OPĆOJ BOLNICI DUBROVNIK - ODJELU ZA PEDIJATRIJU

Grad Dubrovnik donirao je Odjelu za pedijatriju Opće bolnice Dubrovnik suvremeni aparat Optiflow junior.

KONCERT ZA KUPNJU FIBROSCANA

U sklopu programa Međunarodnog glazbenog festivala Dubrovnik u pozno ljeto, pijanistica Naira Asatrian sinoć je u atriju Kneževa dvora održala humanitarni koncert za kupnju ultrazvučnog uređaja FIBROSCAN koji će se donirati za potrebe Infetološkog odjela Opće bolnice Dubrovnik. Gost večeri bio je renomirani američki pijanist James Dick. Prihod od koncerta iznosi 11 050 kuna.

Opća bolnica Dubrovnik - Adresa: Dr. R. Mišetića b.b., 20000 Dubrovnik - Telefon: +385-20-431-777, - fax : +385-20-426-149 Email : uprava@bolnica-du.hr