English E-mail

DR. IGOR ČUPKOVIĆ PREZENTIRAO DVA POSTERA NA 20. SVJETSKOM NEUROLOŠKOM KONGRESU U MAROKU

Od 12-17.  studenog 2011. godine u Marakešu, Maroko održan je 20. Svjetski neurološki kongres.

Kongres je održan u organizaciji Svjetske Federacije Neuroloških Društava i Marokanskog Neurološkog društva. Na kongresu je sudjelovalo 3200 neurologa iz 120 zemalja svijeta te su prikazana najsuvremenija dostignuća iz područja dijagnostike i liječenja različitih neuroloških bolesti i poremećaja.

Na kongresu su prikazana dva postera  dr.Igora Čupkovića i dr.Denisa Čerimagića s neurološkog odjela Opće bolnice Dubrovnik pod naslovima „Myasthenia gravis and Epilepsy“ i „Ischemic Stroke with Essential Thrombocythemia and Anabolic Steroid Abuse“.

Uz navedene postere hrvatska neurologija je na kongresu bila zastupljena i s
4 postera neurologa s Klinike za neurologiju KBC „Rebro“, Zagreb i  2 postera neurologa s Klinike za neurologiju KBC „Sestre milosrdnice“, Zagreb.HRVATSKA NEUROLOŠKA AKADEMIJA

Od 14-17. travnja 2016. godine u Malom Lošinju održati će se Hrvatska neurološka akademija.

Zahvala Odjelu za Palijativnu skrb

Nakon ugodnog druženja sa sestrom Marilyn Graves iz Sad-a i predsjednicom Palijativnog tima Lipa, sestra Marilyn je napisala pismo zahvale.    
 

Posjet medicinske sestre iz Sad-a i Lipika Palijativnom odjelu i Općoj bolnici Dubrovnik

Dana 06.04.2016 u Općoj bolnici Dubrovnik ugostili smo mr.sc. Marilyn Graves medicinsku sestru iz Sad-a i palijativni tim iz Lipika sa predsjednicom Udruge za palijativnu skrb Ljerku Pavković dipl.med.teh.

„INTO THE HEART OF STROKE“

Od 08-09. travnja 2016. u Varšavi će se održati simpozij „Into the Heart of Stroke".

ZAHVALA GOSPODINA ČEHOVSKOG ODJELU ZA NEUROLOGIJU OB DUBROVNIK

Dragi moji –  Svi zaposlenici   Neurološkog odjela   Opće bolnice Dubrovnik! (Ne mogu vas drugačije osloviti)

Opća bolnica Dubrovnik - Adresa: Dr. R. Mišetića b.b., 20000 Dubrovnik - Telefon: +385-20-431-777, - fax : +385-20-426-149 Email : uprava@bolnica-du.hr