Četvrtak, 07 Travanj 2022 15:28

SVJETSKI DAN ZDRAVLJA

Prigodnim uskrsnim poklonima učenici i djelatnici Medicinske škole Dubrovnik u suradnji s Turističkom i ugostiteljskom školom iz Dubrovnika uz Svjetski dan zdravlja zahvalili su se svim odjelima dubrovačke Opće bolnice na svakodnevnom radu i trudu s ciljem poboljšanja zdravlja svih stanovnika.

Medicinska škola Dubrovnik upravo danas obilježava i dan škole, a ove su godine odlučili svoju pažnju posvetiti medicinskim djelatnicima koji svakodnevno skrbe o našem zdravlju i prigodnim poklonima im zahvaliti na požrtvovnosti i svakodnevnoj skrbi o zdravlju sugrađana.

-Došli smo na ideju zahvaliti se svima, a u tome nam je pomogao i našu inicijativu odmah prihvatio i ravnatelj Turističke i ugostiteljske škole Antun Perušina. Pripremili su pince, jaja i domaće kolače, a naši učenici preuzeli su poklone i odnijeli ih na sve odjele u bolnici. - priča ravnateljica Medicinske škole Dubrovnik Marijana Kulić. Tiskali su i kartice s logom dviju škola uz zahvalu svim medicinskim djelanticima na onome što su radili radit će i rade za sve pacijente.

Naručite se
1000 znakova
Dodaj datoteke