Petak, 21 Prosinac 2018 10:55

OB Dubrovnik; Božićni koncert i domjenak

OB Dubrovnik; Božićni koncert i domjenak Hrvoje Curić

U predvorju Opće bolnice Dubrovnik sinoć se održao Božićni koncert i prigodni domjenak, kao zahvala svom osoblju bolnice, ali i brojnim donatorima, koji su tijekom dugih godina, a osobito u 2018. darivali sredstva za uređenje novih prostora i odjela te nabavu potrebnih medicinskih aparata.

Na koncertu su nastupili pijanistica Naira Asatryan, Kvartet Dubrovačkog simfonijskog orkestra, pjevač Stijepo Gleđ Markos uz pratnju svoje supruge Jelene Gleđ te Ibrica Jusić. Donatorima, kao i ovogodišnjim umirovljenicima, zaposlenicima bolnice dodijeljene su zahvalnice.

Spontano je prije tri godine pokrenuta jedna inicijativa kako bi se zahvalili brojnim donatorima koje bolnica ima. Njih zaista nije malo, kao ni djelatnika koji su otišli u zasluženu mirovinu. Uistinu, ta inicijativa prerasla je u nešto veće. Iako u skromnim uvjetima, bolnica kao i grad baštini kulturu i htjeli smo se na jedan lijep način svim tim ljudima zahvaliti – poručio je ravnatelj bolnice doc. prim. dr. sc.  Marijo Bekić.

Nakon svečanog dijela programa ravnatelj bolnice  s predstavnicima županijske i gradske vlasti obišao je novouređene prostore Hitnog prijama i Poliklinike za zaštitu mentalnog zdravlja djece.

Brojni uzvanici blagdansko druženje nastavili su uz prigodan domjenak. 

Naručite se
1000 znakova
Dodaj datoteke