Petak, 11 Listopad 2019 14:00

Ravnatelj doc.prim.dr.sc. Marijo Bekić sudjelovao na 122. Kongresu poslodavaca u zdravstvu Hrvatske

Okrugli stol - Renata Čulinović Čajić (HLS), Stjepan Topolnjak (SSZSSH), Marijo Bekić (OB Dubrovnik) i Irena Hrstić (OB Pula) Okrugli stol - Renata Čulinović Čajić (HLS), Stjepan Topolnjak (SSZSSH), Marijo Bekić (OB Dubrovnik) i Irena Hrstić (OB Pula)

Jučer je pod visokim pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar-Kitarović otvoren 122. Kongres poslodavaca u zdravstvu Hrvatske s međunarodnim sudjelovanjem koji traje od 10.  do 11. listopada 2019. godine, a održava se u Amadria Park Hotel Royal u Opatiji.

Kongres okuplja sve ključne aktere u hrvatskom zdravstvenom sustavu, ali i šire, te zasigurno predstavlja najvažniji zdravstveni skup u 2019. godini. Otvorenju je nazočio i ravnatelj OB Dubrovnik doc.prim.dr.sc. Marijo Bekić i sudjelovao prvi dan na Okruglom stolu sa sindikatima.

Teme ovogodišnjeg Kongresa koncentrirat će se na funkcioniranje i poslovanje zdravstvenih ustanova, na novu zakonsku regulativu u zdravstvu, te na specifičnosti zdravstvenog sustava Republike Hrvatske i nekih zemalja u okruženju.

Pored ravnatelja i menadžmenata gotovo svih javnih i privatnih zdravstvenih ustanova u Hrvatskoj, među predavačima i sudionicima Kongresa su ministar zdravstva Republike Hrvatske prof.dr.sc. Milan Kujundžić, ravnatelj HZZO-a dr. Lucijan Vukelić, bivši ministar zdravstva Republike Slovenije dr. Samo Fakin, direktorica Federalnog fonda zdravstvenog osiguranja i reosiguranja doc.dr.sc. Vlatka Martinović, predstavnici Hrvatskog liječničkog zbora te mnogobrojni predstavnici komora, udruga, pacijenata, sindikata, stručnih društava i ostalih organizacija u zdravstvu Hrvatske, kao i predstavnici farmaceutske industrije, IT sektora i medija, uz domaće i međunarodne stručnjake iz različitih područja vezanih za zdravstveni sustav.

Naručite se
1000 znakova
Dodaj datoteke