Pretraga

Tekst
A A A
Prikaz
.st0{fill-rule:evenodd;clip-rule:evenodd;}
accessibility
Email
Veličina teksta
A A A
Tema
accessibility

Ožujak-lipanj 2020 – Provedba aktivnosti u svezi nabave radova uređenja oftalmološke operacijske sale i dermatovenerologije u Općoj bolnici Dubrovnik

U ožujku 2020. godine provedeno je prethodno savjetovanje za nabavu radova uređenja oftalmološke operacijske sale i dermatovenerologije u OB Dubrovnik, nakon čega je dana 13. 03. 2020. godine u EOJN-u objavljen je postupak javne nabave.

Otvaranje ponuda održano je 03. travnja 2020. godine, te je u roku predviđenom za dostavu ponuda zaprimljene su 2 ponude.

Pregledom i analizom zaprimljenih ponuda, obje ponude ocjenjene su valjanim, te je Odlukom o odabiru od 03. 06. 2020. godine, odabrana ponuda tvrtke TROMONT d.o.o. kao ekonomski najpovoljnija ponuda.

Istekom roka mirovanja, stvoreni su uvjeti za sklapanje Ugovora o javnoj nabavi, te su ugovor u OB Dubrovnik dana 30. 06. 2020. godine potpisali ravnatelj OB Dubrovnik, doc. prim. dr. sc. Marijo Bekić, dr. med. i predsjednik Uprave tvrtke TROMONT d.o.o., Ivan Parčina.

Vrijednost sklopljenog Ugovora za izvođenje radova uređenja oftalmološke operacijske sale i dermatovenerologije u Općoj bolnici Dubrovnik iznosi 3.433.733,48 kuna s PDV-om, a ugovorni rok izvođenja radova je 7 mjeseci od uvođenja u posao.