Pretraga

Tekst
A A A
Prikaz
.st0{fill-rule:evenodd;clip-rule:evenodd;}
accessibility
Email
Veličina teksta
A A A
Tema
accessibility

Siječanj 2022 – Župan Nikola Dobroslavić u obilasku Dnevne bolnice u Metkoviću

Dana 21.01.2022. prostorije buduće Dnevne bolnice su Metkoviću su obišli župan Nikola Dobroslavić , gradonačelnik Metkovića Dalibor Milan, zamjenik župana Joško Cebalo, pročelnica Upravnog odjela za poslove Župana i Županijske skupštine Žaklina Marević, pročelnica Upravnog odjela za zdravstvo, obitelj i branitelje Đurđica Popović te ravnateljica Regionalne razvojne agencije DUNEA-e Melanija Milić.

Vrijednost radova je 16,2 milijuna kuna, a obuhvaćaju rekonstrukciju i dogradnju bivše zgrade Općinskoga suda u Dnevnu bolnicu Metković – podružnicu Opće bolnice Dubrovnik u kojoj će se omogućiti specijalistički pregledi u područjima interne medicine, ginekologije, kirurgije, psihijatrije i pedijatrije. Projekt je financiran sredstvima Europske unije i ukupne je vrijednosti 50 milijuna kuna, a uključuje i uređenje Dnevne bolnice u Dubrovniku.

Tom prilikom župan Nikola Dobroslavić izrazio je svoje zadovoljstvo napretkom projekta. „‘Ovo je projekt od velikog značaja za Metković, Dolinu Neretve i cijelu Dubrovačko-neretvansku županiju. U Dnevnoj bolnici ovdje u Metkoviću svi naši sugrađani dobit će adekvatnu zdravstvenu skrb za koju su dosad morali odlaziti u Opću bolnicu Dubrovnik. U Metkoviću će raditi liječnici iz Opće bolnice Dubrovnik, a našim sugrađanima omogućit će se specijalistički pregledi iz područja interne medicine, ginekologije, kirurgije, psihijatrije i pedijatrije’, istaknuo je župan Nikola Dobroslavić.“

Izvor: fotografije preuzete sa www.edubrovnik.org.