Pretraga

Tekst
A A A
Prikaz
.st0{fill-rule:evenodd;clip-rule:evenodd;}
accessibility
Email
Veličina teksta
A A A
Tema
accessibility

Travanj 2021 – Obilazak radova na izgradnji Dnevne bolnice u Metkoviću

Dana 14.04.2021. godine župan Nikola Dobroslavić sa zamjenicima Joškom Cebalom i Žanom Marević, u pratnji gradonačelnika Metkovića Dalibora Milana, te ravnatelja dubrovačke Opće bolnice Marija Bekića i ravnatelja Doma zdravlja Metković Mihovila Štimca obišli su radove na izgradnji Dnevne bolnice Metković u sklopu Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija 2014 – 2020.“ Istaknuto je kako radovi  napreduju planiranom dinamikom, te da se završetak radova očekuje do 1. studenoga 2021. god.

Vrijednost radova je 16,6 milijuna kuna, a obuhvaćaju rekonstrukciju i dogradnju zgrade Općinskog suda u Dnevnu bolnicu Metković – podružnicu Opće bolnice Dubrovnik u kojoj će se građanima omogućiti specijalistički pregledi u područjima interne medicine, ginekologije, kirurgije, psihijatrije i pedijatrije.

Cilj izgradnje Dnevne bolnice u Metkoviću je dobivanje kvalitetnije zdravstvene zaštite građanima Metkovića i okolnih mjesta.

Napominjemo da je projekt „Dnevna bolnica u Dubrovniku i Metkoviću“ sufinancirala Europska unija iz europskog fonda za regionalni razvoj. Ukupna vrijednost projekta je 50.853.801,07 kuna, a iznos bespovratnih sredstava iz EU fondova iznosi 49.745.477,02 kuna.