Pretraga

Tekst
A A A
Prikaz
.st0{fill-rule:evenodd;clip-rule:evenodd;}
accessibility
Email
Veličina teksta
A A A
Tema
accessibility

Tradicija liječenja u Dubrovniku datira daleko u prošlost, još u antičko doba. U povijest svjetske medicine Dubrovnik je ušao uredbom iz 1377 godine uvođenjem karantena u trajanju od 40 dana. Poštujući tradiciju danas, u doba suvremenih dostignuća u razvoju i napretku medicinskih znanosti, želimo razvijati prepoznatljivost kvalitete kao centar medicine južne Hrvatske. Naš cilj je transparentnost upravljanja ljudskim, prirodnim i materijalnim resursima na dobrobit šire zajednice. Prepoznatljivost i ugled Dubrovnika u svjetskim razmjerima, obvezuje sve naše djelatnike na uvažavanje različitosti i stvaranje empatičnog okruženja kao i stalnim razvojem napretka u struci.

Naša misija – u skladu s najvišim standardima profesionalnosti, etike i osobne odgovornosti pružiti svim građanima zdravstvenu zaštitu i skrb u sigurnom okruženju. Kontinuiranim radom na razvijanju i usvajanju novih pristupa i metoda liječenja, obrazovanjem i educiranjem zaposlenika želimo pridonijeti učinkovitosti naših usluga. Timskim pristupom u pružanju usluga razvijati izvrsnost poštujući tjelesne, emocionalne i duhovne potrebe svakog pojedinca.

Ugled naše ustanove raste poboljšanjem zdravlja i podizanjem kvalitete života onih kojima služimo. Bolesnici i njihove obitelji su središte svih naših nastojanja, stoga će Vaše zadovoljstvo i povjerenje biti mjerilo našeg uspjeha.